Cortenstaal

Naast de klassieke opsluitbanden in beton en natuursteen verdelen wij ook kantopsluitingen in gegalvaniseerd staal en Cortenstaal. Daarmee creëert u eenvoudig strakke lijnen of organische vormen in uw tuin. Cortenstaal heeft een lange levensduur, waardoor u verzekerd bent van duurzaam materiaal in uw tuin. Naast duurzaamheid, heeft Cortenstaal een warme uitstraling wat mooi in contrast staat met bloemen of gras.

Wilt u graag een moderne en robuuste uitstraling in uw tuin ? Kies dan voor de Cortenstaal schutting.

Deze schutting is zeer sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en weervast. Het heeft een eenvoudige, stoere, tijdloze vormgeving en een warme roestkleurige uitstraling. Die oranje roestkleur is echter niet definitief en zal met de jaren verder evolueren naar donkerbruin. Ook kunnen de Cortenstaal schuttingspanelen met uitgesneden motieven worden geleverd.

Om het helemaal ‘af’ te maken kunt u ook nog Cortenstalen plantenbakken in uw tuinontwerp verwerken. Deze plantenbakken bestaan in allerlei vormen : rond, vierkant, rechthoekig, driehoekig, conisch, enz…

Ook vrijstaande brievenbussen, pakketbrievenbussen en houtopslagen maken deel uit van ons assortiment, hetzij in Cortenstaal of gelakt metaal.

Let wel : Cortenstaal producten worden in eerste instantie als zijnde ‘zwart staal’ aangeleverd. Zodra u het product buiten plaatst, doet de natuur zijn werk. De roestvorming ontstaat pas na enkele weken !